Desktop Toys Issue?

Discussion of BIONICLE Games, both online and retail.

Moderators: JrMasterModelBuilder, Sir Guurahk The Third, Bon

Desktop Toys Issue?

Postby Kooler186 » Mon Nov 16, 2015 3:28 pm

So I use a Toshiba Satellite and before that an Acer, I hate those. But I noticed that the gap of when these two laptops released was nearly a decade. I got this one last Christmas and none of the desktop toys displayed correctly. I tried every compatibility pack and nothing but black desktop toys. Did the file get corrupted or just my newer computer/higher windows? It ran fine when I had the Acer when I would play around with Takua between classes. :(
Kooler186
Matoran
Matoran
 
Posts: 2
Joined: Fri Mar 07, 2014 2:31 pm

Re: Desktop Toys Issue?

Postby Kooler186 » Mon Nov 16, 2015 4:10 pm

solved the problem in a dumb way. Go to advanced display options and lower your resolution, start up the toy and switch your display back to its original resolution.
Kooler186
Matoran
Matoran
 
Posts: 2
Joined: Fri Mar 07, 2014 2:31 pm

Re: Desktop Toys Issue?

Postby Vahkiti » Sat Nov 28, 2015 4:51 am

That.. is a weird issue. I've not noticed that on my Windows 10 PC, so maybe it's just something to do with your specific setup?
Image
User avatar
Vahkiti
BioMedia Project Staff
BioMedia Project Staff
 
Posts: 74
Joined: Wed Sep 19, 2012 8:22 pm
Location: Canadialand


Return to Games

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron